Exper Servis Türkiye Onarım Tamir Merkezi 7/24 Call Destek.

Laptop Destek Hattı
(0850) 241 93 07

(0212) 222 00 85 | (0212) 222 00 84
[email protected]

Pzt - Cts 09.00 - 19.00
Hafta içi Hergün



Fatih Exper Servis ; İstanbul, Fatih’te bulunan merkezi yetkili servisimizle kişisel Exper bilgisayarlarınızı tamir ediyoruz, onarıyoruz ve gerekirse parça değişimini uygun fiyat avantajlarıyla yapıyoruz.

Uzman çalışanlarımızın kontrolünde bilgisayarlarınız analiz altına alınarak incelendikten sonra sorunları sizlere rapor ediliyor ve sizlere yapmanız gerekenler önerilerek sizlerin bilgisayarınıza masraf yapıp yapmayacağınız konusunda bir önbilgi sunuluyor. Fatih Exper servis olarak eğer bilgisayarınız garanti kapsamında ise ücretsiz olarak her türlü tamirini gerçekleştirerek sizlere bu konuda hizmet vermeye devam ediyoruz.

Bu nedenle garanti kapsamında olan cihazlarınızı kesinlikle yetkili servis dışında ellere açtırmayınız. Aksi takdirde garantisi iptal olacaktır. Yine yazılımsal olarak format atma ve anti virüs yazılımı yükleme hizmetlerini Fatih Exper servisi olarak sizlerle buluşturmaktayız. Bununla beraber Fatih Exper servisleri içerisinde iddialı olarak hizmetimizde fiş kesimi yapılmaktadır.

0 0 votes
Article Rating
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 oy, ortalama: 5,00 üzerinden 5)
Loading...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Düşüncelerinizi belirterek, lütfen yorum yapın.x
Call Now ButtonHemen Ara..